Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

«Диво»-акції від читачів.



З 15 грудня в рамках екологічної акції «Букет замість ялинки», ініційованої Білозерською РайСюн та районною бібліотекою, у районній дитячій бібліотеці фукціонує виставка «ялинок», виготовлених школярами Білозерщини з природного матеріалу, тканини, ниток, пір’я, паперу, та ін. А ще  читачі РДБ та юні натуралісти долучились до благодійної акції - виготовляли  ангелів-охоронців для українських воїнів.
17 грудня вихованців Білозерської районної станції юних натуралістів родинно зустріла районна дитяча бібліотека на засідання екологічного клубу «Джерельце». Розважальна програма «Новорічний сюрприз» стала для діток справжнім «сюрпризом».
Культорганізатор СЮН Комишенко Л.М. розповіла про акцію «Букет замість ялинки» та особливості виготовлення новорічних композицій для прикраси власної оселі.
Керівник гуртка Данілова Л.А. організувала цікаву програму-змагання найвеселіших, найкмітливіших та найрозумніших.
Войнова О.В. та Рудик О.І. провели майстер-клас по виготовленню «миколайчиків».
Кожен з учасників заходу отримав сертифікат, лист-вітання до Дня Святого Миколая та солодощі.
Такі акції сприяють патріотичному вихованню підростаючого покоління, бережливому ставленню дітей до природи, виховують почуття прекрасного.

Немає коментарів:

Дописати коментар