Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

четвер, 24 грудня 2015 р.

Благодійне свято для дітей.



    24 грудня Білозерська районна дитяча бібліотека ім. В. Стуса організувала для діток з особливими потребами – учнів 1-11 класів білозерських шкіл святкову новорічну програму. Дітлахи з задоволенням поринули у світ «Миколая-Чудотворця», казкових героїв, розповідали віршики та цікаві факти про Св. Миколая, Новий рік, відгадували загадки, приймали участь у різноманітних конкурсах та отримували, як заохочувальний приз, «привітання-миколайчик». А допомагали проводити такий цікавий захід наші волонтери – Смірнов Артем, Шмирко Володя, Гомелюк Оля та Матвєєва Даша.
Дуже сподобались усім учасникам свята і загадки від бабусі Ягусі.
Та, мабуть, найприємнішим моментом стало вручення діткам подарунків, які д       надала голова ГО «Фонд інвалідів Чорнобиля +» Лахнеко Людмила Іванівна. Дітлахи були у захваті від такого різнобарв’я м’яких іграшок.
А ще школярики загадували Святому Миколаю бажання. Одні хотіли отримати усе відразу, а інші бажали  -
«ЩАСТЯ І МИРУ ВСІМ У НОВОМУ РОЦІ»!

Немає коментарів:

Дописати коментар