Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

Вітаємо Вас! Ви завітали на блог дитячої бібліотеки. Пропонуємо усім ознайомитись з найцікавішими моментами життя нашої бібліотеки.

понеділок, 21 грудня 2015 р.

Святий Миколай, до нас завітай!

   18 грудня у Білозерській районній дитячій бібілотеці відбулось феєричне свято для читачів - учнів молодших класів Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О. Я. Печерського - "Святий Миколай, до нас завітай". А підготували цікаву і насичену програму волонтери районної дитячої бібліотеки Смірнов Артем - учень 11 класу Білозерської ЗОШ I-III ступенів №3, Шмирко Володимир - учень 9 класу Білозерської багатопрофільної гімназії, Гомелюк Оля та Матвєєва Даша - учениці 6 класу Білозерської багатопрофільної гімназії. Володя та Оля  добре справились з роллю ангеляток - помічників Святого Миколая. А 11-класник Смірнов Артем був "справжнім" Святим Миколаєм, який прийшов на свято з подарунками для кожної дитинки.
   Дітлахи з задоволенням переглянули цікаву виставу, де ангеляткам постійно "заважала" Бабуся Ягуся у виконанні бібліотекаря середнього та старшого відділу Лук'янова Л.В. А ще розповідали віршики про Святого Миколая, згадували щедрівки, колядки, відгадували новорічні загадки, героїв улюблених казок та гралися у рухливі ігри з зимовими "сніжками". 
   Найприємнішим моментом стало отримання учасниками свята у подарунок від Миколая - паперових ангеляток, яких власнору зробили волонтери дитячої бібліотеки.
   Тож свято видалось дуже цікавим, пізнавальним, насиченим і емоційним!!!












Немає коментарів:

Дописати коментар